Succesvolle potgrondactie 2016

Op 12 Maart 2016 heeft onze jaarlijkse terug kerende Potgrondactie plaats gevonden.
Rond half 10 hebben we met de deelnemende leden van onze scouting verzameld.
Iedereen was erg enthousiast om te beginnen met verkopen.
Na het verdelen van de groepen zijn we met de auto’s en aanhangers onze wijk Zuid-Berghuizen in gereden.
Het was deze dag vrijwel een van de allereerste mooiste lente dag. Vele buurtbewoners waren voorbereid op onze komst!
Naast onze buurtbewoners uit Zuid-Berghuizen hebben we ook andere inwoners van Oldenzaal, Losser, De Lutte mogen voorzien van onze potgrond. Dit werd mede mogelijke gemaakt door de bestellingen en onze bezorgservice.

Via deze weg willen we graag alle enthousiaste leden, ouders/verzorgers, en buurtbewoners en daar buiten bedanken!

Volgend jaar hebben we onze tiende editie van onze jaarlijkse terugkerende potgrondactie.
Wij hopen van onze tiende editie potgrondactie een bijzondere jubileum actie te maken!